Meer informatie
MultiGids Beveiliging
*/ ?>

05 april 2004
*/ ?>
Met Djed op vakantie naar Egypte

Djed Reizen is een reisorganisatie die reizen naar Egypte organiseert. Door dit specialisme beschikken zij over uitgebreide kennis van het land. Egypte als reisbestemming biedt veel: indrukwekkende bezienswaardigheden uit de oudheid, een overweldigende natuur, fascinerende woestijnen met afgelegen oases, de Rode Zee met een wonderschone onderwaterwereld en zonovergoten stranden. En natuurlijk de Nijl, die al eeuwen onlosmakelijk met Egypte is verbonden.
Lees verder...

Winter sport in Noorwegen

Noorwegen wordt steeds populairder als wintersport bestemming en dat is niet zo verwonderlijk.
SkiŽn komt feitenlijk uit Noorwegen. Uit de Noorse taal komen dan ook de woorden Ski, Slalom en Telemark.
Voor Noren is skiŽn de bezigheid voor in de winter. Vrijwel elke familie heeft ski's en gaat regelmatig in het weekend de natuur in om bijvoorbeeld te langlaufen. Het is ook niet voor niets dat men zegt dat Noren met ski's aan worden geboren.
Lees verder...

*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/reizen//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>