Meer informatie
MultiGids Beveiliging
*/ ?>

31 maart 2004
*/ ?>
EK voetbal 2004 in Portugal

Nog geen kaarten voor het Europees kampioenschap voetbal 2004 in Portugal..?
Lees verder...

Chalet in Oostenrijk - Happy Home Vakantiewoningen

Happy Home verhuurt meer dan 1500 persoonlijk geÔnspecteerde vakantiehuizen in heel Europa.
Lees verder...

30 maart 2004
*/ ?>
Vakantie Italie?

Dat er over ItaliŽ veel valt te vertellen, moge duidelijk zijn. Bij welke instanties kun je als Nederlander terecht, hoe zit de maatschappij in elkaar, welke politieke partijen zijn er en waarin verschillen ze van elkaar, hoe kun je snel en gemakkelijk italiaans leren, welke temperatuur is het op mijn vakantiebestemming, welke Italiaanse feestdagen zijn er, hoe zit het met de openingstijden van winkels en banken of waarom wonen Italiaanse mannen zo lang bij La Mamma ?
Lees verder...

D-Reizen stunt met reisverzekeringen

Goedkope annulerings- en reisverzekeringen zijn het nieuwste wapen in de strijd om de vakantieganger. Bij D-Reizen kunnen reizigers zich tijdelijk voor
5 euro verzekeren.
Lees verder...

12 maart 2004 */ ?>
Aanbiedingen naar Tenerife, Milaan en Innsbruck

Voordelige vliegtarieven naar o.a. Milaan, Tenerife en Innsbruck.
Lees verder...

10 maart 2004 */ ?>
Kamperen in Nederland: Natuurkampeerterreinen

Natuurkampeerterreinen, de ideale kampeerplaatsen voor de liefhebber van rust en ruimte in een fraaie omgeving. Of het nu in een oud bos is met stevige eikenbomen in Twente, een oude boomgaard in heuvelachtig Limburg, tussen de dennen in Drenthe, de duinen op de Waddeneilanden of het polderland in het Groene Hart van Holland.
Lees verder...

Camping Frankrijk

Camping-Frankrijk.nl heef tot doel om kampeerders op een overzichtelijke wijze zoveel mogelijk links aan te bieden naar websites van campings in Frankrijk en hen de mogelijkheid te bieden om meningen over campings met elkaar de delen.
Lees verder...

Turkije - op vakantie & reizen naar Turkije

Turkije is een land waar een cultuurvakantie prima te combineren is met het strandleven en de watersport. Je vindt er goede hotels, prachtige soms ruige natuur, moskeeen, paleizen en bazaars, een smaakvolle keuken, een zonnig klimaat en mooie stranden.
Lees verder...

09 maart 2004 */ ?>
Duiken Belize - Reizen & Vakantie in Belize

Belize is het buitenbeentje van Midden-Amerika. Het land lijkt meer op de naburige Caribische eilanden dan op de omringende landen. De voertaal is Engels, het merendeel van de inwoners is creools en het heeft een 'coupvrije' geschiedenis. In het land heerst een heerlijke relaxte sfeer
Lees verder...

Neckermann Reizen

Neckermann Vliegreizen Nederland is opgericht op 1 november 1970 als eerste buitenlandse dochteronderneming van Neckermann Duitsland. De verkoop van vakantiereizen gebeurde in de eerste jaren rechtstreeks aan de consument vanuit een aantal eigen Neckermann reisbureaus.
Lees verder...

08 maart 2004 */ ?>
Last minute reizen

Last-minute reizen zijn reizen die vlak vůůr vertrek, variŽrend van enige weken tot enkele uren of soms zelfs minuten, worden geboekt.
Lees verder...

Griekenland - op vakantie & reizen naar Griekenland

De roemrijke geschiedenis en Griekse cultuur spreken vele eeuwen later nog steeds tot de verbeelding. Griekenland is vooral geliefd vanwege de vele idyllische eilandjes die allemaal van elkaar verschillen. Cultuur, zon, zee, strand. Het is er volop!


Lees verder...

Fietsen in Griekenland

Het zuiders klimaat, de goed aangelegde wegen en de verscheidenheid aan landschappen maken van Griekenland een echt fietsparadijs. Via de smalle slingerende wegen fiets je naar de meest pittoreske dorpen.


Lees verder...

01 maart 2004 */ ?>
Garantie op het vliegticket voor reizigers

Vanuit ons land is er voor het eerst nu ook een reisgarantie voor reizigers die alleen een vliegticket boeken en geen geheel verzorgde vliegvakantiereis. Zo ben je niet meer de dupe als lang van te voren geboekte vluchten niet uitgevoerd kunnen worden, door bijvoorbeeld faillissementen.


Lees verder...

Wintersporters maken minder brokken

Dit seizoen valt het toch mee met het aantal ongevallen op wintersport, aldus de ANWB, ondanks dat er in het weekeinde twee Nederlandse snowboarders te pletter vielen.


Lees verder...

*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/reizen//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>