Meer informatie
MultiGids Beveiliging
*/ ?>

27 juni 2003
*/ ?>
Voordelige last minute vliegtarieven

Parijs v.a. 38,-
Londen v.a. 69,-


Lees verder...

Actie tarief naar Paramaribo

SLM biedt met ingang van 2 augustus 2003 een actietarief aan vanaf 799,- euro
Lees verder...

26 juni 2003
*/ ?>
Nieuwe regels voor reizen naar VS

Nederlanders die naar de Verenigde Staten willen, moeten vanaf 1 oktober rekening houden met nieuwe regels. Zo kunnen baby's en andere kinderen niet langer zomaar meereizen op het paspoort van hun ouders. Iedere Nederlander die geen modern paspoort heeft, moet voortaan beschikken over een visum om de VS binnen te komen.

Lees verder...

Hoe naar Schiphol?

Goedkoop met de trein, gemakkelijk met de eigen auto of de avond voor vertrek overnachten in een comfortabele hotelkamer vlakbij de luchthaven? Aan de vooravond van het vakantieseizoen vraagt menig reiziger zich af hoe ‘t best op Schiphol te komen. Het is vooral een afweging. Gemakkelijk en comfortabel of vooral goedkoop.
Lees verder...

Sars-vrij Peking viert feest

AMSTERDAM - Het Chinese ministerie van Cultuur kondigde gisteren aan een concert te organiseren bij de Chinese Muur om de geslaagde 'strijd van het Chinese volk tegen sars' te vieren nu de Wereldgezondheidsorgansiatie het negatieve reisadvies heeft ingetrokken.


Lees verder...

06 juni 2003 */ ?>
Suriname, het bruisende hart van de Amazone

Suriname ligt aan de noord-oostkust van Zuid-Amerika. Het is een prachtig land met vriendelijke mensen en een ongerept natuurschoon. U kunt hier kennis maken met de bewoners, hun leefomgeving en de rijke geschiedenis.

Lees verder...

Wel of niet wijs op reis

Het kan gebeuren. Bij het inchecken merken dat het visum of het paspoort is vergeten of verlopen. Nog erger: het identiteitsbewijs is niet geldig voor de vakantiebestemming. Soms is het op het laatste moment nog te verhelpen, maar geen visum betekent vaak uitstel van de vakantie.

Lees verder...

SARS-besmetting nihil in vliegtuig

AMSTERDAM - De kans op overdracht van SARS in een vliegtuig is minimaal. Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek betreft het controleren en voorkomen van de epidemie. Het onderzoekscentrum meldt bovendien dat uitbarstingen van de fatale ziekte aan het afnemen zijn in de meeste landen.
Lees verder...

*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/reizen//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>