Meer informatie
MultiGids Beveiliging
*/ ?>

29 april 2003
*/ ?>
Last Minute Pakketreizen Amerika

Last Minute Pakketreizen naar Amerika,
al vanaf  v.a. € 287,- p.p.!
Lees verder...

28 april 2003
*/ ?>
ANVR negatief reisadvies Toronto-stad

Op basis van de informatie en de adviezen van de
Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Ministeries van Buitenlandse Zaken en Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en de positieve signalen van de ANVR partners ter plaatse, heeft het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen besloten, in verband met de virusziekte SARS, een negatief reisadvies af te geven voor Toronto-stad (Canada). De Canadese autoriteiten hebben inmiddels scherpe oppositie genomen tegen het WHO-advies.
Lees verder...

Ruim 650 kinderuitstapjes

LEIDERDORP - Onderwijzeres Karin Mol uit Leiderdorp heeft een cd-rom 'Uit met kinderen' uitgebracht met ruim 650 dagjes uit voor kinderen. Er kan worden gezocht op onder meer leeftijd, tarief en postcode, maar ook op soort zoals dierentuinen, vliegtuigen, speeltuinen, musea en botenverhuur.
Lees verder...

KLM vliegt minder op 'SARS-gebieden'

SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappij KLM vermindert het aantal vluchten naar het Verre Oosten in verband met de longziekte SARS. Ook wordt vaker een kleiner vliegtuig ingezet. Dat heeft de KLM vrijdag bekendgemaakt.
Lees verder...

Sars zaait paniek in Peking

AMSTERDAM - Angst voor sars heeft in Peking alle stoppen doen doorslaan. Gisteren besloot de Chinese hoofdstad met onmiddellijke ingang alle theaters, bioscopen, internetcafés en andere amusementsplekken te sluiten om de verspreiding van de longaandoening tegen te houden.
Lees verder...

05 april 2003 */ ?>
Egypte - op vakantie & reizen naar Egypte

In 2002 bezochten ruim 52 miljoen toeristen Egypte. Het toerisme (een van de weinige groeisectoren van de economie) richt zich voornamelijk op de grote monumenten van de Egyptische beschaving en in toenemende mate op de Rode-Zeekust.
Lees verder...

Noorwegen - op vakantie & reizen naar Noorwegen

Noorwegen heeft de grootste gebieden met natuurschoon in Europa. Het bekendst is de door fjorden ingesneden westkust met de vele eilanden. In de fjorden monden de rivieren vaak met watervallen uit.
Lees verder...

*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/reizen//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>