Meer informatie
MultiGids Beveiliging
*/ ?>

31 maart 2003
*/ ?>
Portugal - op vakantie & reizen naar Portugal

Van steeds groter belang voor de Portugese economie is het toerisme. Tussen de 10 en 20 miljoen mensen bezoeken Portugal jaarlijks. Uiteraard is dit heel goed voor de economie, maar het maakt Portugal wel afhankelijk van deze sector.
Lees verder...

Vakantie in Oostenrijk

Oostenrijk biedt u tal van mogelijkheden voor een ontspannende en afwisselende vakantie, zowel in de winter als tijdens de zomer.
Lees verder...

Oostenrijk - op vakantie & reizen naar Oostenrijk

Wenen is een toeristische metropool zonder weerga. In de binnenstad bevindt zich de Hofburg met de Spaanse Rijschool en de beroemde Stephansdom. Aan de Ringstrasse die rond de binnenstad loopt vinden we de Karlskirche, de mooiste kerk van Wenen, historische theaters en vele musea, o.a. Historisches Museum der Stadt Wien, Museum Moderne Kunst, Kunsthistorisches Museum, Naturhistorisches Museum en het Uhrenmuseum met meer dan 3000 slingerklokken, pendules en zakhorloges. Schloss SchŲnbrunn, het "Versailles" van Oostenrijk is een grote publiekstrekker. Vaak bezocht wordt het Prater, een permanente kermis met het wereldberoemde reuzenrad.
Lees verder...

30 maart 2003
*/ ?>
Reizen Italie

ItaliŽ is niet te evenaren op vakantiegebied... Bergen, heuvels, zee, meren, cultuur: je vindt er alles! Dat is dan ook de reden dat veel Italianen in eigen land op vakantie gaan - hetgeen ze massaal doen in de maand augustus.
Lees verder...

ItaliŽ - op vakantie en reizen naar ItaliŽ

ItaliŽ is na Frankrijk, de Verenigde Staten en Spanje de populairste vakantiebestemming ter wereld. Jaarlijks bezoeken ca. 35 miljoen toeristen ItaliŽ. ItaliŽ is voor toeristen een land van vooral zon, water en cultuur. De toeristen gaan daarom over het algemeen naar de Adriatische en de Ligurische kust, de grote cultuurcentra Rome, Florence en VenetiŽ en de wintersportplaatsen in Trentino-Alto Adige. Ook de meren in noorden van ItaliŽ zijn zeer aantrekkelijk voor het toerisme.
Lees verder...

De horeca-branche in Spanje

De toeristensector is de meest bloeiende sector van het zonnige Spanje. Velen hebben er wel eens aan gedacht om zelf de stap te wagen om zich in de Spaanse horeca-branche te storten.
Lees verder...

Spanje - vakantie & reizen naar Spanje

De toeristenindustrie wordt steeds belangrijker voor de economie door de grote werkgelegenheid en als grote deviezenbron. Er zijn ca. 1,5 miljoen mensen werkzaam in de Spaanse toeristensector. In 2000 werd Spanje bezocht door een record aantal van 48 miljoen buitenlandse toeristen.
Tegenwoordig gebeurt dat niet alleen in de zomer, maar Spanje wordt ook steeds vaker als overwinteringsbestemming gekozen, met name de Canarische Eilanden zijn populair in de winterperiode.
Lees verder...

Turkije - vakantie & reizen naar Turkije

Het toerisme betekent voor Turkije een snel groeiende bron van inkomen. De accommodatie voor het moderne massatoerisme is nog niet zo uitgebreid als in Griekenland of ItaliŽ. De mogelijkheden voor luxe strand- of zonvakanties zijn er echter genoeg, niet alleen langs de EgeÔsche kusten, maar ook in het zuiden aan de Middellandse Zee en in het noorden aan de Zwarte Zee. Voor de toerist op zoek naar cultuur is Turkije een waar paradijs.
Lees verder...

29 maart 2003 */ ?>
Frankrijk - vakantie & reizen naar Frankrijk

Frankrijk is de belangrijkste vakantiebestemming op wereldniveau wat betreft het aantal bezoekers en wordt gevolgd door de Verenigde Staten en Spanje. In 2001 kwamen er 76,5 miljoen internationale toeristen in Frankrijk en de Franse overzeese gebieden, en dat is ruim 10% van het mondiale volume. In 1990 bedroeg het aantal toeristen 52 miljoen.


Lees verder...

ArgentiniŽ - op vakantie & reizen naar ArgentiniŽ

De toeristische sector in ArgentiniŽ is vooral afhankelijk van de binnenlandse toeristen. In 2000 bezochten maar drie miljoen buitenlanders ArgentiniŽ, het merendeel uit de buurlanden Uruguay en Paraguay.
Lees verder...

Algarve - op vakantie & reizen naar Algarve

Jaarlijks bezoeken tussen de 10 en 20 miljoen mensen Portugal. Uiteraard is dit heel goed voor de economie, maar het maakt Portugal wel afhankelijk van deze sector.
Lees verder...

*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/reizen//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>