Meer informatie
MultiGids Beveiliging
*/ ?>

*/ ?>
05 april 2004
*/ ?>

Met Djed op vakantie naar Egypte

Djed Reizen is een reisorganisatie die reizen naar Egypte organiseert. Door dit specialisme beschikken zij over uitgebreide kennis van het land. Egypte als reisbestemming biedt veel: indrukwekkende bezienswaardigheden uit de oudheid, een overweldigende natuur, fascinerende woestijnen met afgelegen oases, de Rode Zee met een wonderschone onderwaterwereld en zonovergoten stranden. En natuurlijk de Nijl, die al eeuwen onlosmakelijk met Egypte is verbonden.

Met Djed naar Egypte betekent genieten van alle aspecten van dit fascinerende land. De reizen worden gekenmerkt door een zorgvuldig opgebouwd reisprogramma en verblijf in sfeervolle, comfortabele hotels. De excursies, die een belangrijk element zijn in alle reizen, worden in een rustig tempo uitgevoerd en begeleid door ervaren egyptologen. In Egypte kunnen gasten van Djed Reizen rekenen op persoonlijke begeleiding door deskundige Djed-medewerkers, die zorgen voor een soepel verloop van de reis. Naast het regelen van praktische zaken laten ze u kennismaken met de hedendaagse Egyptische samenleving.

Naast rondreizen en groepsreizen is Djed Reizen sterk in maatwerk. Reizen op maat kan al vanaf 2 personen. Een reis op maat wordt samengesteld aan de hand van wensen en interesses van de reizigers. Uiteraard is er voor elk budget een passende reis mogelijk.

Djed Variaties en Djed Exclusief zijn suggesties die kunnen dienen als uitgangspunt voor het samenstellen van een reis op maat. De variaties zijn een aantal korte tours, de hotels van Djed Exclusief zijn uniek en behoren tot de beste accommodatie van Egypte.Meer weten? Bezoek djedreizen.nl.

Zoeken op MultiGids

rondreis egypte
weer egypte
last minutes egypte
temperatuur egypte
fotos egypte
oude egypte
plaatjes van egypte
landkaart egypte
reis egypte
spreekbeurt egypte

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
 • Egypte - op vakantie & reizen naar Egypte
 • Algarve - op vakantie & reizen naar Algarve
 • Noorwegen - op vakantie & reizen naar Noorwegen
 • Griekenland - op vakantie & reizen naar Griekenland
 • Turkije - op vakantie & reizen naar Turkije
 • Argentinië - op vakantie & reizen naar Argentinië
 • Frankrijk - vakantie & reizen naar Frankrijk
 • Turkije - vakantie & reizen naar Turkije
 • Spanje - vakantie & reizen naar Spanje
 • Italië - op vakantie en reizen naar Italië
 • Geplaatst door MultiGids om 22:22
  */ ?>
  */ if (file_exists("/home/multi/public_html/reizen//links/mainlinks.html")) { ?>
  Links


  Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>