Meer informatie
MultiGids Beveiliging
*/ ?>

*/ ?>
10 maart 2004
*/ ?>

Camping Frankrijk

Camping-Frankrijk.nl heef tot doel om kampeerders op een overzichtelijke wijze zoveel mogelijk links aan te bieden naar websites van campings in Frankrijk en hen de mogelijkheid te bieden om meningen over campings met elkaar de delen.

Een veel voorkomend misverstand, is dat het aantal sterren van een camping de kwaliteit van de camping aangeeft. Het aantal sterren geeft echter een voorzieningen-niveau aan en niet de kwaliteit van de voorzieningen, de ligging van de camping, de staat van onderhoud, etc. Verschillende campingorganisaties en -gidsen geven een waarde-oordeel over de camping aan de hand van inspecteurs, die de campings met enige regelmaat bezoeken, waarbij vaak ook naar de bevindingen van een aantal kampeerders ter plaatse wordt gevraagd. Op deze wijze is een aardige indruk omtrend de kwaliteit van een camping te krijgen, maar het blijft slechts een momentopname. De site Camping in Frankrijk is de perfecte manier om een redelijk beeld te krijgen van de kwaliteit van een camping.

Zoeken op MultiGids
Camping Frankrijk
Camping in Frankrijk
Vakantiehuizen FrankrijkNiet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
 • Frankrijk - vakantie & reizen naar Frankrijk
 • Mogelijk staking in Frankrijk
 • Geplaatst door MultiGids om 16:27
  */ ?>
  */ if (file_exists("/home/multi/public_html/reizen//links/mainlinks.html")) { ?>
  Links


  Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>