Meer informatie
MultiGids Beveiliging
*/ ?>

*/ ?>
08 maart 2004
*/ ?>

Fietsen in Griekenland

Het zuiders klimaat, de goed aangelegde wegen en de verscheidenheid aan landschappen maken van Griekenland een echt fietsparadijs. Via de smalle slingerende wegen fiets je naar de meest pittoreske dorpen.De drukte van de toeristische trekpleisters ruil je even voor de rust van het platteland. De bewoners hier kijken soms wat raar op bij het zien van een zwoegende fietser, maar hun verbazing maakt al snel terug plaats voor hun eeuwige glimlach en gastvrijheid.

Het weelderig groene Corfu, de oase van rust en prachtige stranden in Kefalonia en het culturele Rhodos, het zijn maar enkele voorbeelden van fietsbestemmingen in Griekenland. Met uitgestrekte vlaktes, ruige berglandschappen, spectaculaire grindwegen wacht er voor elk niveau een nieuwe uitdaging.

Het voorjaar (mei, juni) en het najaar (september, oktober) zijn door de mildere temperaturen de ideale fietsperiodes.

Zoeken op MultiGids
fietsen in griekenland
griekenland vakantie
griekenland reizen

Bron: griekenland.net

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
  • Griekenland - op vakantie & reizen naar Griekenland
  • Geplaatst door MultiGids om 23:17
    */ ?>
    */ if (file_exists("/home/multi/public_html/reizen//links/mainlinks.html")) { ?>
    Links


    Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>