Meer informatie
MultiGids Beveiliging
*/ ?>

*/ ?>
06 juni 2003
*/ ?>

Suriname, het bruisende hart van de Amazone

Suriname ligt aan de noord-oostkust van Zuid-Amerika. Het is een prachtig land met vriendelijke mensen en een ongerept natuurschoon. U kunt hier kennis maken met de bewoners, hun leefomgeving en de rijke geschiedenis.


U zult versteld staan van de smeltkroes van verschillende culturen en talen in Suriname. Door de komst van Afrikanen, Europeanen  en Aziaten is er een kleurrijke bevolking ontstaan. In "Sranan", zoals de inwoners het land zelf noemen, leven de bevolkingsgroepen met elk hun eigen cultuur zoals Hindoestanen, Creolen, Chinezen, Javanen, bosnegers en Indianen, betrekkelijk harmonieus samen.


U zult zien dat Suriname een van de weinige landen ter wereld is waar kerken, moskeeŽn, hindoe-tempels en synagogen vreedzaam naast elkaar bestaan. Het sociale en maatschappelijk leven speelt zich af in de bruisende hoofdstad Paramaribo. De vele houten gebouwen vertellen u over het koloniale verleden van Suriname.

De echte wonderen van Suriname liggen in het binnenland. Het is een van de weinige landen in de wereld waar het tropisch regenwoud nog volkomen ongerept is. Het land is zowel geschikt voor de actieve vakantieganger als voor de rustzoeker. Door middel van avontuurlijke trektochten (tours) in het binnenland maakt u kennis met de adembenemende landschappen van Suriname.Door middel van verschillende tours maakt u kennis met Suriname. Maar er bestaat ook de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het land te verkennen. Hiervoor zijn basispakketten samengesteld bestaande uit een ticket en accommodatie. Uiteraard hebben wij ook alleen de prijzen van tickets naar Suriname.

Wilt u meer informatie over de tours, pakketprijzen of losse vluchten? Dan kunt u mailen naar reizen@soeltan.com

U kunt ook kijken op de website van TravelZone

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
Geplaatst door TravelZone om 20:34
*/ ?>
*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/reizen//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>